Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g23g90kcal0g22.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g55g494kcal0g0g54.9g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen20g144kcal0g0g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Grahamjauho 55g180kcal5.8g33.3g1.2g5.4g
Neljänviljanhiutale 15g49kcal1.5g8.7g0.5g1.7g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g63g258kcal1.9g56.6g2.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 225g60kcal7.4g7g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g50g279kcal3.2g28.4g2g0g
Raparperi 150g50kcal1g8.2g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g3283kcal48.2g329g159.8g18.4g
Valittu annoskoko684g1642kcal24.1g164.5g79.9g9.2g
Annoskoko puolitettuna342g821kcal12.1g82.3g40g4.6g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044