Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto340g952kcal64.6g0g74.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow40g104kcal4g4g8g0.6g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Bataatti, kuorittu 1372g1111kcal21.5g230.9g0.7g41.2g
Juuriselleri 504g159kcal6.3g23.2g1g15.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl44g396kcal0g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g5831kcal214.6g581.8g259.8g133.8g
Valittu annoskoko6840g2916kcal107.3g290.9g129.9g66.9g
Annoskoko puolitettuna3420g1458kcal53.7g145.5g65g33.5g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279