Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g1335g400kcal61.4g26.7g4g21.4g
Broilerifilee, marinoimaton1335g1428kcal308.3g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)751g203kcal9.8g36g1.5g12.8g
Kananmuna kuoreton 501g714kcal62.6g1.5g51.3g0g
Maito, Kevyt2002g921kcal64.1g96.1g30g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa667g2002kcal153.5g0g153.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g250g651kcal67.6g0g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g12637kcal1454.6g320.6g605.6g68.4g
Valittu annoskoko6840g6319kcal727.3g160.3g302.8g34.2g
Annoskoko puolitettuna3420g3159kcal363.7g80.2g151.4g17.1g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555