Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio1802g5047kcal45.1g63.1g504.7g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1712g5091kcal25.7g109.1g513.7g0.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 721g144kcal5g21.6g0.7g13g
Kapris etikkaliemessä, Figaro270g83kcal5.7g11.4g1.4g8.7g
Sipuli (kuorittu)541g146kcal7g26g1.1g9.2g
Hunaja 117g387kcal0.6g94.7g0g0g
Sinappi (teollinen)90g116kcal4g12.7g5.4g0g
Porkkana 451g147kcal2.8g25.1g0.9g11.5g
Anjovis-filee, 1 kpl541g1136kcal51.4g75.7g70.3g0g
Valkopippuri 18g51kcal1.9g7.6g0.4g4.7g
Mustapippuri 36g101kcal3.9g13.8g1.2g9.6g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 541g117kcal1.7g8.7g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g25131kcal309.6g939g2199.6g115.8g
Valittu annoskoko6840g12565kcal154.8g469.5g1099.8g57.9g
Annoskoko puolitettuna3420g6283kcal77.4g234.8g549.9g29g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171