Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g2400g672kcal26.4g122.4g7.2g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g800g2792kcal56g160g216g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g160g656kcal11.2g3.2g46.4g0g
Ketsuppi, Felix80g72kcal0.8g16.8g0.4g0g
Salsa medium (Rainbow)200g50kcal2.2g8.6g0.4g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g19108kcal1409.2g622g1180.8g6g
Valittu annoskoko6840g9554kcal704.6g311g590.4g3g
Annoskoko puolitettuna3420g4777kcal352.3g155.5g295.2g1.5g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006