Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g1142g1085kcal217g12.6g19.4g0g
Paprika punainen 171g50kcal1.6g7.7g0.7g3.3g
Paprika keltainen 171g52kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Paprika vihreä 171g36kcal1.6g4.3g0.5g3.3g
Parsakaali brokkoli 171g60kcal7.9g3.3g0.5g4.3g
Kukkakaali 114g28kcal2.1g2.5g0.3g2.6g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Sipuli 86g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Vesi3426g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g160g96kcal4g8g11.2g1.3g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)14g10kcal0.1g1.3g0.5g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen57g411kcal0.6g0.6g45.7g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)999g1799kcal20g50g169.9g0g
Chili paprika punainen57g23kcal1.1g5.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g7450kcal523.8g232.6g499g43g
Valittu annoskoko6840g3725kcal261.9g116.3g249.5g21.5g
Annoskoko puolitettuna3420g1863kcal131g58.2g124.8g10.8g
Arvot/100g100g55kcal3.8g1.7g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203102