Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g850g637kcal152.9g4.2g8.5g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g625g2162kcal73.7g437.3g12.5g3.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton1500g1649kcal344.9g0g31.5g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Purjosipuli 1000g229kcal18.1g24g2g21g
Kiinankaali 1500g300kcal23.4g33.7g4.5g13.5g
Ruokaöljy keskiarvo 68g596kcal0g0g67.4g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 750g269kcal30g19.5g5.2g11.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g150g270kcal3.7g63g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g12358kcal1299.8g1187.4g264.8g106g
Valittu annoskoko6840g6179kcal649.9g593.7g132.4g53g
Annoskoko puolitettuna3420g3090kcal325g296.9g66.2g26.5g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215094