Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1176g4036kcal119.9g823.3g14.1g41.2g
Sokeri 769g3122kcal0g768.3g0g0g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.6g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g54g217kcal0g53.7g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g3619g1411kcal119.4g112.2g54.3g0g
Kananmuna kuoreton 746g1065kcal93.3g2.2g76.5g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g452g3076kcal4.5g4.5g339.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g25933kcal676.6g3545.6g968.4g82.6g
Valittu annoskoko6840g12967kcal338.3g1772.8g484.2g41.3g
Annoskoko puolitettuna3420g6483kcal169.2g886.4g242.1g20.7g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655