Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g666g1199kcal16.7g53.3g100g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1599g2719kcal319.8g0g159.9g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1666g5831kcal213.2g1161.1g31.7g53.3g
Plus maito (Valio), annos 100g333g133kcal16.7g16.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 550g784kcal68.7g1.6g56.3g0g
Ingman Pohjanpoika juusto500g1974kcal119.9g10g159.9g0g
Tomaatti, tuore666g135kcal4g25.3g2g9.3g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Vesi333g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g25857kcal1533.6g2588.6g1021.8g142.8g
Valittu annoskoko6840g12928kcal766.8g1294.3g510.9g71.4g
Annoskoko puolitettuna3420g6464kcal383.4g647.2g255.5g35.7g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298445