Eevaliin omenapiiras

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe (voit myös käyttää 1 tl leivinjauhetta ha 1 tl ruokasoodaa).

Voit myös korvata osan (0,5 dl) jauhoista leseillä.

Lisää joukkoon munat yksitellen vatkaten, piimä ja sulatettu margariini.

Pilko omenat pieniksi lohkoiksi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja omenalohkot taikinan päälle iloisesti sikinsokin.

Ripottele omenalohkojen päälle sokeria ja kanelia ja paista uunin keskiosassa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1169g4012kcal119.2g818.6g14g40.9g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)1439g461kcal43.2g67.6g0g0g
Sokeri 918g3724kcal0g916.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g29g115kcal0g28.5g0g0g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Kultarypsi540g2968kcal5.4g5.4g323.8g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 2159g768kcal3.5g153.5g1.9g43.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g39kcal0.4g8.6g0.4g0g
Sokeri 108g438kcal0g107.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 432g616kcal54g1.3g44.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g26411kcal455.2g4243g768.8g168.6g
Valittu annoskoko6840g13206kcal227.6g2121.5g384.4g84.3g
Annoskoko puolitettuna3420g6603kcal113.8g1060.8g192.2g42.2g
Arvot/100g100g193kcal3.3g31g5.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305468