Kesäkurpitsa pekonipaistos (Karpin keittokirja)

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota voissa ja kypsennä.

Mausta lisää kerma ja sulatejuusto.

Hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4050g731kcal22.7g101.3g16.2g28.4g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1080g3645kcal129.6g0g399.6g0g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio450g1260kcal85.5g0g99g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)900g1440kcal24.3g24.3g135g0g
Voi, 1 tl, 5 g90g657kcal0.9g0.9g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g15612kcal533g279g1444.6g66g
Valittu annoskoko6840g7806kcal266.5g139.5g722.3g33g
Annoskoko puolitettuna3420g3903kcal133.3g69.8g361.2g16.5g
Arvot/100g100g114kcal3.9g2g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358272