Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3209g4015kcal673.9g0g144.4g0g
Ruokakerma ingman 5%2163g1839kcal75.7g129.8g108.2g0g
Dijonsinappi, Maille, Original343g240kcal13.7g27.4g10.3g10.3g
Valkosipuli 256g277kcal20.2g41.7g1.5g5.4g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Oliiviöljy 97g861kcal0g0g97.4g0g
Ruokasuola jodioitu 7.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g757g560kcal34.1g97.7g1.5g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g15626kcal1636.8g598.8g727g50.4g
Valittu annoskoko6840g7813kcal818.4g299.4g363.5g25.2g
Annoskoko puolitettuna3420g3906kcal409.2g149.7g181.8g12.6g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547