Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g53g389kcal0.5g0.5g42.6g0g
Lanttu 799g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Kuohukerma,valio,2dl533g1812kcal10.7g16g186.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow1066g853kcal44.8g138.6g9.6g33g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1599g1279kcal271.8g0g12.8g0g
Katkarapu 480g328kcal69.3g0g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13696g9955kcal818.6g414.4g519.6g105.6g
Valittu annoskoko6848g4978kcal409.3g207.2g259.8g52.8g
Annoskoko puolitettuna3424g2489kcal204.7g103.6g129.9g26.4g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670