Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g2000g5400kcal350g0g440g0g
Sipuli 920g278kcal11.5g44.2g1.8g15.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g280g207kcal12.6g36.1g0.6g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g144g446kcal24.5g77.8g4.2g18.7g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g224g202kcal6.7g7.8g15.7g1.6g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13696g14507kcal810.6g331.8g1084.6g71.8g
Valittu annoskoko6848g7254kcal405.3g165.9g542.3g35.9g
Annoskoko puolitettuna3424g3627kcal202.7g83g271.2g18g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364390