Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g1001g1101kcal180.2g20g30g0g
Katkarapu 1201g822kcal173.5g0g13.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore80g20kcal0g7.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1201g244kcal7.2g45.7g3.6g16.8g
Kurkku, tuore1201g120kcal7.2g20.3g1.2g8.4g
Jäävuorisalaatti, rapea1602g160kcal17.6g12.8g3.2g19.2g
Tilli, tuore 80g24kcal3g0.7g0.6g1.7g
Paprika, punainen481g124kcal4.3g22.1g1.9g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13696g5230kcal786g257.6g107.4g111.6g
Valittu annoskoko6848g2615kcal393g128.8g53.7g55.8g
Annoskoko puolitettuna3424g1307kcal196.5g64.4g26.9g27.9g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616