Makaronilaatikko, Soijarouhe ja Tonnikala

Valmisteluksi keitä 1,5 dl soijarouhetta 3 dl vedessä noin 5 minuuttia ja valuta vesi pois sihvilässä.

Keitä makaronit (4 dl) valmiiksi paketin ohjeen mukaisesti.

Kuullota sipulit öljyssä, lisää valmis soijarouhe ja tonnikala ja paista hetki.

Tee munamaito (3 dl rasvatonta maitoa, 2 dl vettä ja kaksi kananmunaa) sekoita kunnolla.

Kaikki sekaisin korkeareunaiseen uunivuokaan, pinnalle hieman juustoa ja uuniin noin 40 min 200 astetta.

Valmis

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Norppa104
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g267g861kcal133.2g79.9g1.3g14.7g
Tonnikala vedessä 799g835kcal179.4g0g12g0g
Makarooni, Sydän (Myllyn paras), annos 45g959g3357kcal129.5g629.3g27.8g57.6g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1599g528kcal52.8g78.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)160g432kcal48g0g27.2g0g
Vesi2132g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 586g836kcal73.3g1.8g60.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13696g15280kcal1239.4g1604.2g417.6g153.6g
Valittu annoskoko6848g7640kcal619.7g802.1g208.8g76.8g
Annoskoko puolitettuna3424g3820kcal309.9g401.1g104.4g38.4g
Arvot/100g100g112kcal9g11.7g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99870