Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl233g280kcal44.3g2.1g10g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g171g79kcal1g18.8g0g0g
Hunaja 10g34kcal0.1g8.4g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g104g63kcal1g4.7g4.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g21g8.3kcal0.2g1.9g0g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1370g1032kcal94.8g77.4g37g3.2g
Valittu annoskoko685g516kcal47.4g38.7g18.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna343g258kcal23.7g19.4g9.3g0.8g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902