Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Paprika, punainen50g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Voitaikina Myllyn Paras 500g250g963kcal15.2g74.2g67.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1370g3585kcal151.6g161g258.8g12.4g
Valittu annoskoko685g1793kcal75.8g80.5g129.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna343g896kcal37.9g40.3g64.7g3.1g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295