Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale91g292kcal11g0g27.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 375g91kcal5.1g7.2g1.9g9.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen6.9g50kcal0.1g0.1g5.5g0g
Maito, Kevyt111g51kcal3.6g5.3g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 56g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio44g127kcal11.4g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1370g1363kcal74.8g25.4g101.6g18.6g
Valittu annoskoko685g682kcal37.4g12.7g50.8g9.3g
Annoskoko puolitettuna343g341kcal18.7g6.4g25.4g4.7g
Arvot/100g100g100kcal5.5g1.9g7.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412