Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green75g244kcal18g36.7g0.7g9g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 11g8.6kcal0.5g1.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g75g120kcal6g3.7g9g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1371g1054kcal52.8g99g44.2g26g
Valittu annoskoko685g527kcal26.4g49.5g22.1g13g
Annoskoko puolitettuna343g264kcal13.2g24.8g11.1g6.5g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764