Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g23g90kcal0g22.3g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g55g495kcal0g0g55g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen20g144kcal0g0g16g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Grahamjauho 55g180kcal5.8g33.4g1.2g5.4g
Neljänviljanhiutale 15g50kcal1.5g8.7g0.5g1.7g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g63g258kcal1.9g56.7g2.5g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 225g60kcal7.4g7g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g50g280kcal3.3g28.5g2g0g
Raparperi 150g51kcal1g8.3g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1371g3291kcal48.4g330g160.2g18.4g
Valittu annoskoko686g1645kcal24.2g165g80.1g9.2g
Annoskoko puolitettuna343g823kcal12.1g82.5g40.1g4.6g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428044