Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%2000g1300kcal220g84g6g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.7g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml200g42kcal16.2g0g0.6g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 80g268kcal0g65.3g0g1.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.6g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g800g2720kcal16g24g280g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1440g984kcal11.7g218.9g1.4g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13700g26589kcal890.2g2481.6g1412.2g71.2g
Valittu annoskoko6850g13295kcal445.1g1240.8g706.1g35.6g
Annoskoko puolitettuna3425g6647kcal222.6g620.4g353.1g17.8g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284