Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g440g629kcal55g1.3g45.3g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g2000g1120kcal180g100g4g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)920g1003kcal26.7g150.9g32.2g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä780g468kcal3.9g117g0g8.6g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli120g60kcal0g13.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini80g279kcal68.5g0g0.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä760g456kcal3.8g114g0g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g400g160kcal0g40g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker340g1326kcal0.1g329.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13704g15589kcal730.2g2784.8g169.4g52.4g
Valittu annoskoko6852g7795kcal365.1g1392.4g84.7g26.2g
Annoskoko puolitettuna3426g3897kcal182.6g696.2g42.4g13.1g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813