Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)2000g1600kcal68g240g40g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2000g912kcal60g96g30g0g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1200g3840kcal180g708g31.2g120g
Ruokasuola jodioitu 56g1.4kcal0.4g0g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g240g1776kcal0g0g196.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13712g20165kcal951g2126.2g866.6g240.4g
Valittu annoskoko6856g10082kcal475.5g1063.1g433.3g120.2g
Annoskoko puolitettuna3428g5041kcal237.8g531.6g216.7g60.1g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979