Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 133g150kcal28.1g0g4g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 200g68kcal2.2g10.8g0.4g5.8g
Sipuli 20g6kcal0.2g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g447kcal61g23.6g8.8g12.2g
Valittu annoskoko686g224kcal30.5g11.8g4.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna343g112kcal15.3g5.9g2.2g3.1g
Arvot/100g100g33kcal4.4g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346