Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl117g35kcal5.4g2.2g0.4g1.9g
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen133g44kcal4.4g6.5g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g304kcal27.8g29.6g5.6g14.4g
Valittu annoskoko686g152kcal13.9g14.8g2.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna343g76kcal7g7.4g1.4g3.6g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892