Chilinen suklaakakku

Leikkaa leivinpaperista halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoan pohjalle sopiva pala.

Voitele vuoan reunat ja aseta pala pohjalle.

Sulata voi ja anna sen jäähtyä.

Vatkaa voin joukkoon sokeri ja munat yksi kerrallaan.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan siivilän läpi.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina vuokaan ja kypsennä uunin alatasolla 20 min. Kakku saa olla sisältä hieman kostea.

Siirrä jäähtynyt kakku tarjoiluastiaan ja koristele tomusokerilla.

Tarjoa vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 106g765kcal1.3g0.4g85.7g0g
Sokeri 209g849kcal0g208.9g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)211g266kcal23.2g0.6g19g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 28g104kcal5.2g3.1g6.1g8.5g
Vehnäjauho puolikarkea 114g392kcal11.6g80g1.4g4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g42kcal0g10.4g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g4850kcal82.8g610.4g224.4g25g
Valittu annoskoko686g2425kcal41.4g305.2g112.2g12.5g
Annoskoko puolitettuna343g1213kcal20.7g152.6g56.1g6.3g
Arvot/100g100g354kcal6g44.5g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125249