Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl87g314kcal10.5g62g1.8g0g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)105g320kcal10.2g64.2g2.1g15.2g
Fariinisokeri153g621kcal0g152.7g0g0g
Voi 131g950kcal1.6g0.5g106.5g0g
Muna, annos 60g52g46kcal4g0.4g3.2g0g
Mustikka metsä- 157g69kcal0.8g10.1g0.9g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g4641kcal54.2g580.2g229g40.8g
Valittu annoskoko686g2321kcal27.1g290.1g114.5g20.4g
Annoskoko puolitettuna343g1160kcal13.6g145.1g57.3g10.2g
Arvot/100g100g338kcal4g42.3g16.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592