Valkosuklaa-daimkakku

Sekoita keksinmurut ja sula rasva, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokerilla ja vaniljasokerilla, lisää rahka.

Kääntele joukkoon sulatettu suklaa, lisää sitruunamehu ja daimmurut.

Sulata liivatteet tilkkaan kiehuvaa vettä, anna jäähtyä pieni hetki.

Kaada liivateneste seokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.

Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle, anna hyytyä 2-4 tuntia tai yön yli. Koristele miten haluat.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Becel olive (Becel), annos 100g17g61kcal0g0.5g6.6g0g
Becel juokseva, annos 10g41g269kcal0g0g30.1g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g174g776kcal12.4g118.4g34.4g6.1g
Vispikerma Flora 20%145g320kcal4.4g7.3g29.1g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)116g65kcal9.9g5.8g0.2g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g76g423kcal6.3g41.6g25.7g0g
Daimsuklaa (Marabou), annos 200g44g238kcal2.2g25.7g14g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.7g1.8kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 49g201kcal0g49.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini8.7g30kcal7.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g4813kcal85.4g509.2g280.2g12.2g
Valittu annoskoko686g2407kcal42.7g254.6g140.1g6.1g
Annoskoko puolitettuna343g1203kcal21.4g127.3g70.1g3.1g
Arvot/100g100g351kcal6.2g37.1g20.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84963