Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 58g82kcal7.2g0.2g5.9g0g
Sokeri 89g362kcal0g89g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.5g1.4g4g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g39kcal0g9.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.4g31kcal1.6g0.9g1.8g2.5g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 70g19kcal2.3g2.2g0g0g
Valio voi70g503kcal0.7g0.7g55.9g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g35g252kcal0.3g0.3g28g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 52g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g175g699kcal0g174.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g4763kcal48g716.4g186g13g
Valittu annoskoko686g2382kcal24g358.2g93g6.5g
Annoskoko puolitettuna343g1191kcal12g179.1g46.5g3.3g
Arvot/100g100g347kcal3.5g52.2g13.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416