Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen306g101kcal10.1g15g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 142g488kcal14.5g99.5g1.7g5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.2g6.8kcal0.2g1.3g0.2g0.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Mustikka metsä- 131g58kcal0.7g8.4g0.8g4.3g
Hermesetas -neste4.4g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu22g13kcal0.2g1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g1564kcal69.6g256.8g22g19.8g
Valittu annoskoko686g782kcal34.8g128.4g11g9.9g
Annoskoko puolitettuna343g391kcal17.4g64.2g5.5g5g
Arvot/100g100g114kcal5.1g18.7g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321