Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g721kcal60.2g0g53.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Kookosöljy 100g5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g298g152kcal4.2g22.4g3.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.4g6.3kcal0.6g0.8g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g28g8.4kcal0.3g1.7g0.3g0.8g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)8.4g6.3kcal0.1g1.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g1992kcal137.4g69.8g127g5.8g
Valittu annoskoko686g996kcal68.7g34.9g63.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna343g498kcal34.4g17.5g31.8g1.5g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287536