Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g2664g5328kcal532.8g0g346.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100g899kcal0g0g99.9g0g
Sipuli 799g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Tomaattipyree, Pirkka133g109kcal4.5g25.3g1.3g1.3g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen1998g6194kcal159.8g1079g109.9g10g
Maustekurkku sokerisuolattu 466g93kcal3.2g14g0.5g8.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio666g932kcal18.6g43.3g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g27824kcal1464.6g2446.6g1279.6g69g
Valittu annoskoko6860g13912kcal732.3g1223.3g639.8g34.5g
Annoskoko puolitettuna3430g6956kcal366.2g611.7g319.9g17.3g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946