Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3330g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1332g1497kcal281.5g0g40g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1998g679kcal22g107.9g4g57.9g
Sipuli 200g60kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g4473kcal612g235g88.8g122.6g
Valittu annoskoko6860g2237kcal306g117.5g44.4g61.3g
Annoskoko puolitettuna3430g1118kcal153g58.8g22.2g30.7g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346