Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4000g960kcal48g136g8g84g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Kurkku 800g87kcal4.5g11.2g0.8g5.6g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)600g120kcal0g39g0g0g
Oliiviöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g9399kcal138.8g492g745g220.2g
Valittu annoskoko6860g4700kcal69.4g246g372.5g110.1g
Annoskoko puolitettuna3430g2350kcal34.7g123g186.3g55.1g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730