Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1000g50kcal1.6g1.9g4g0.4g
Siirappi, tumma200g640kcal0.2g148g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g6928kcal518.2g510g298g104.8g
Valittu annoskoko6860g3464kcal259.1g255g149g52.4g
Annoskoko puolitettuna3430g1732kcal129.6g127.5g74.5g26.2g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067