Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1167g350kcal53.7g22.2g3.5g18.7g
Kukkakaali 2001g481kcal36.2g44g6g46g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Rypsiöljy 17g148kcal0g0g16.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1334g440kcal44g65.4g0g0g
Vesi2001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g3038kcal277g297.2g54g143.2g
Valittu annoskoko6860g1519kcal138.5g148.6g27g71.6g
Annoskoko puolitettuna3430g760kcal69.3g74.3g13.5g35.8g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892