Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Purjosipuli 500g115kcal9.1g12g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Tomaatti, tuore1000g203kcal6g38g3g14g
Papu valkoinen, keitetty 1000g1076kcal84.3g140g3.5g70g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk700g273kcal11.9g53.2g0.7g35g
Fariinisokeri75g305kcal0g74.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2500g750kcal25g100g7.5g0g
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g8356kcal288.2g942.4g305.2g301.8g
Valittu annoskoko6860g4178kcal144.1g471.2g152.6g150.9g
Annoskoko puolitettuna3430g2089kcal72.1g235.6g76.3g75.5g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914