Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3592g1259kcal165.9g70g10.8g89.8g
Kananmuna kuoreton 878g1252kcal109.7g2.6g90g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 798g2635kcal16g23.9g279.3g0g
Kevytmaito (Valio)798g367kcal25.5g38.3g12g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g798g2873kcal223.5g16g215.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g16774kcal1081.2g301.6g1215.2g179.6g
Valittu annoskoko6864g8387kcal540.6g150.8g607.6g89.8g
Annoskoko puolitettuna3432g4193kcal270.3g75.4g303.8g44.9g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690