Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1872g749kcal31.8g153.5g1.9g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1872g655kcal30g129.2g1.9g26.2g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g1200g1032kcal60g192g3.6g88.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g1920g4378kcal364.8g0g326.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g13627kcal973.2g949.4g667.6g230g
Valittu annoskoko6864g6814kcal486.6g474.7g333.8g115g
Annoskoko puolitettuna3432g3407kcal243.3g237.4g166.9g57.5g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791