Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1601g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1201g1993kcal228.1g0g120.1g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1001g50kcal1.6g1.9g4g0.4g
Siirappi, tumma200g640kcal0.2g148.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g6932kcal518.4g510.2g298.2g104.8g
Valittu annoskoko6864g3466kcal259.2g255.1g149.1g52.4g
Annoskoko puolitettuna3432g1733kcal129.6g127.6g74.6g26.2g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067