Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1806g1391kcal41.5g9g131.9g0g
Sipuli 1325g401kcal16.6g63.6g2.6g22.5g
Vesi2408g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g413kcal12.3g84.3g1.4g4.2g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1204g1446kcal37.7g54.2g120.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g7301kcal216.2g422.2g512.6g53.4g
Valittu annoskoko6864g3651kcal108.1g211.1g256.3g26.7g
Annoskoko puolitettuna3432g1825kcal54.1g105.6g128.2g13.4g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3.1g3.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302612