Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g401g2926kcal4g4g320.7g0g
Sokeri 341g1383kcal0g340.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 651g2235kcal66.4g455.9g7.8g22.8g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%2004g1303kcal220.4g84.2g6g0g
Kananmuna kuoreton 661g943kcal82.7g2g67.8g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml200g42kcal16.2g0g0.6g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 80g269kcal0g65.4g0g1.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka40g160kcal0g39.7g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g802g2726kcal16g24g280.6g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 1443g986kcal11.7g219.3g1.4g11.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13728g26644kcal892g2486.4g1415g71.4g
Valittu annoskoko6864g13322kcal446g1243.2g707.5g35.7g
Annoskoko puolitettuna3432g6661kcal223g621.6g353.8g17.9g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284