Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 67g214kcal17.8g0g16g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 133g40kcal2.5g4.7g0.3g3.3g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g133g40kcal2g6g0.5g3.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g83g92kcal2.5g2.7g8.3g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g67g107kcal1.4g2.5g10g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1374g1000kcal53.6g33.6g70.8g13.4g
Valittu annoskoko687g500kcal26.8g16.8g35.4g6.7g
Annoskoko puolitettuna344g250kcal13.4g8.4g17.7g3.4g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401