Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g300g75kcal3g14.7g0.6g7.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaattimurska Eldorado146g29kcal1.8g5.1g0.1g2g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g56g163kcal18.6g0.7g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1374g1052kcal104.6g44.2g50.8g20.2g
Valittu annoskoko687g526kcal52.3g22.1g25.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna344g263kcal26.2g11.1g12.7g5.1g
Arvot/100g100g77kcal7.6g3.2g3.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763