Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g75g436kcal16.4g14.9g37.9g0g
Leseseos (3 viljan)22g56kcal3.6g7.4g1.3g6.6g
Voi 31g227kcal0.4g0.1g25.4g0g
Valkuainen (100g)25g11kcal2.4g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 250g488kcal46.7g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g47g10kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g94g262kcal2.3g3.3g26.2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper44g127kcal11.4g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g3443kcal185g59.2g281.8g15.6g
Valittu annoskoko688g1722kcal92.5g29.6g140.9g7.8g
Annoskoko puolitettuna344g861kcal46.3g14.8g70.5g3.9g
Arvot/100g100g250kcal13.5g4.3g20.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267179