Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g156g91kcal14.1g7.8g0.3g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)94g253kcal28.1g0g15.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g38g120kcal6.8g17g2.9g6.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 28g88kcal3g16.7g0.6g1.5g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]47g56kcal5.6g0.9g3.3g0g
Katkarapu pienet (pirkka)78g52kcal11.7g0g0.5g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g72g93kcal8.6g3.6g5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g109g38kcal1.7g7.5g0.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1752kcal173.4g109.8g68.4g18.4g
Valittu annoskoko687g876kcal86.7g54.9g34.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna344g438kcal43.4g27.5g17.1g4.6g
Arvot/100g100g127kcal12.6g8g5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020