Bataatti-parsakaali-vuoka

Kuori ja pilko bataatti sopivan pieniksi kuutioiksi, samoin paprika ja mausta pippurilla (musta-/sitruunapippuri), parsakaalit nuput ja nesteeksi kookosmaito.

Mikrossa kuvun alla n. 10 min tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Sopii näin yksinään tai lisukkeeksi esimerkiksi ohuille broilerinfileille.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 313g253kcal4.9g52.6g0.2g9.4g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g125g213kcal2g2.6g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1083kcal27.6g126.8g44.8g30g
Valittu annoskoko688g541kcal13.8g63.4g22.4g15g
Annoskoko puolitettuna344g271kcal6.9g31.7g11.2g7.5g
Arvot/100g100g79kcal2g9.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363462