Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g122g51kcal1.9g10.5g0.1g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g141g155kcal32.3g0g2.8g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g31g39kcal7.6g1.5g0.3g0g
Kesäkurpitsa47g8kcal0.2g1.2g0.3g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g652kcal87.4g36.8g16.2g6.2g
Valittu annoskoko688g326kcal43.7g18.4g8.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna344g163kcal21.9g9.2g4.1g1.6g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010