Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha175g290kcal33.2g0g17.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g184g101kcal2.8g11.9g4.6g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g87g149kcal2.2g5.2g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1176kcal79g53.2g71.4g7.6g
Valittu annoskoko688g588kcal39.5g26.6g35.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna344g294kcal19.8g13.3g17.9g1.9g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266348